Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw bij Smit mode: Immediate Fashion



Sinds kort hebben wij een nieuwe merk in onze collectie dat gespecialiseerd is in menswear met de nadruk op trouw- en gelegenheidskleding, genaamd Immediate Fashion. Immediate Fashion is producent en leverancier van het merk Immediate. Voor dit merk bepalen zij alles zelf; van identiteit en ontwerp tot aan de productie en de marketing. Ze werken uitsluitend met eigen ontwerpers, omdat zij het merk als geen ander kennen en ieder seizoen weer een imponerende collectie weten te ontwerpen. Op deze manier creëren zij een sterk merk. Immediate is de ene keer trendsettend en de andere keer trendvolgend, maar creëren altijd een eigen gezicht. Het team van Immediate weet wat er leeft in de modewereld en staat voor topkwaliteit, creativiteit en inspiratie. 


Immediate collectie 2020

De Immediate collectie van 2020 biedt verassende nieuwe kleuren aan. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. Immediate heeft het allemaal! De Italiaanse pasvorm in combinatie met soepele, rijke stoffen zorgen voor een ‘perfect match’. Deze nieuwe collectie is nu bij Smit mode te bewonderen. Bekijk hier de nieuwe collectie van Immediate Fashion. 



Laat je inspireren

Immediate is te vinden bij de Smit mode filialen in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Krimpen aan den IJsel. Ben jij op zoek naar een trouwpak of heb je binnenkort een andere speciale gelegenheid? Onze collega’s staan voor je klaar om samen met jou de ‘perfecte match’ te vinden. Kom gezellig langs in één van onze winkels of maak een afspraak met jouw favoriete modespecialist. Laat je verassen en inspireren bij Smit mode.


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief